Odoo • Imatge amb peu de foto

Odoo - Prova 1 a tres columnes

Per poder fer un encàrrec de carn a La Feixa has de ser-ne sòcia.

Des del Cercle de Tecnologia t'hauran creat un usuari i una contrasenya per tal de poder entrar a l'espai per a sòcies i aquesta informació t'haurà arribat per correu electrònic (amb el remitent tecno@lafeixa.cat).

Si no has rebut aquest correu, escriu a tecno@lafeixa.cat.

Odoo - Prova 2 a tres columnes

ON?

A través de la botiga en línia de La Feixa podràs fer l'encàrrec de la carn que vols rebre. 
Has de començar identificant-te al sistema amb el teu usuari i contrasenya (has d'iniciar sessió) per accedir a la part privada del web.
Un cop estiguis a la pàgina d'inici del portal, hauràs d'accedir a la botiga bé des del menú superior dret clicant l'opció "Botiga", bé a través de l'enllaç que trobaràs en un botó a la pàgina d'inici del portal.


QUAN?

Pots fer encàrrecs setmanals fins dissabte a les 12 h migdia.

COM?

Podràs recollir el que hagis encarregat a partir de dimecres (porc i aviram) i divendres (xai i vedella) de la setmana següent tal com pots veure a la imatge que hi ha a continuació.  Podràs recollir la carn fins dissabte.

Odoo - Prova 3 a tres columnes

- Clicant a la icona     a sota del producte, el sistema t'afegirà una unitat del producte a la cistella. Després, si ho vols, podràs canviar la quantitat. També ho podràs fer al final, quan tinguis el resum de la cistella.

- Tots els productes es demanen per unitats o paquets.

- Un cop demanat un producte, si cliques "Continuar comprant" tornaràs a la pàgina principal on es mostren tots els productes.

- Per acabar l'encàrrec, clica el botó del menú superior dret "La meva cistella" i segueix les passes que t'indica el sistema.

- Des del resum de la cistella podràs canviar les quantitats demanades dels productes així com esborrar els que no vulguis.

Les proveïdores de carn de La Feixa són aquestes:

  - Pollastre: Planeses.

    - Porc: Llavora i DPagès. 

    - Xai i cabrit: Can Terrades. 

    - Vedella: Mas Les Coromines.

Odoo • Imatge amb peu de foto